En mørk kveld... 14.seriekamp vs Driv (H), 11.09.2013 Bjølsen - TopicsExpress

En mørk kveld... 14.seriekamp vs Driv (H), 11.09.2013 Bjølsen Kunstgress 2-4 (1-1) Mål Oldenborg 3: 1-0 Jostein (assist Daniel), 2-3 Kraig (assist LT) Etter fire kamper med 1 eller flere poeng så langt i høst, endte gårsdagens dyst med tap. Oldenborg 3 stilte med 18 mann, og på sidelinjen ble tilskuerne gradvis flere. Motstander var tabelltoer Driv, mestscorende i avdelingen, som vi slo 4-3 borte etter å ha ligget under tre ganger. Til tross for motstanderens store misnøye med å bruke Champions League-baller i stedet for badeballer, falt protestene for døve ører og kampen ble rullet i gang. Oldenborg 3 spilte disiplinert i 4-5-1 mot et solid lag. Vi trillet, og kom til noen farligheter. Etter ca et kvarter fikk vi corner. Daniel legger inn mot første stolpe, hvor Jostein kommer løpende og stanger inn 1-0. Deilig! Vi fortsetter å spille godt, men på overtid skjer det som ikke skal skje. En hands i eget felt, og straffe til Driv. Den blir satt nede ved høyre stolperot, Magnus er på den, men ikke nok. 1-1. I pausen blir vi enige om å fortsette det gode spillet fra 1.omgang. I praksis skjer ikke dette. Vi stresser, mister ofte ball og blir løpende imellom. Driv får stadig cornere, og på en av disse kommer målet. Ballen blir halvveis klarert, men lander rett til en fyr utenfor 16-meteren. Han har tydeligvis brukt ganske mye tid på å se Robbens mål mot United i 2010 på Youtube (og praktisert skytinga), og hamrer ballen inn nede ved høyre stolperot til 2-1. Ikke lenge etter får de nok en corner. Keeper er litt uheldig, og ballen styres av en Driv-spiller mot venstre stolpe. I ren refleks kommer armen til Torleif litt ut fra kroppen, og blokkerer ballen. Straffe, og reglene er dessverre klare, rødt kort. Straffen er sikker til 3-1, og vi legger om til 3 bak i et forsøk på comeback. På et frispark legger LT ballen inn, Kraig går i duell med keeper, og scorer på returen. 2-3! Like etter kommer BÅDE Daniel og Øyvind(!) i god scoringsposisjon. Dessverre blir de ikke enige om hvem som skal skyte, og sjansen renner ut i sanden. 10 minutter før slutt kommer Driv med innlegg fra høyrekanten, som stanges i mål til 4-2 fra kloss hold. Slutten av kampen blir preget av litt høy temperatur, og Andreas må bære en liten motspiller som skal byttes ut, ut av banen pga et gåtempo som hadde fått oldemødre med rullator til å riste oppgitt på hodet. Av lagene bak oss så vinner Furuset, og Ullern taper. Dermed er stillingen i nedrykksstriden før de siste kampene slik: 5. Oldenborg 3, 14 kamper, 15 poeng, -7 mål 6. Dania, 14 kamper, 15 poeng, -13 mål 7. Furuset, 14 kamper, 13 poeng, -23 mål 8. Ullern 3, 15 kamper, 12 poeng, -32 mål 9. Hasleb, 14 kamper, 8 poeng, -34 mål (totalt 16 kamper, 2 av lagene rykker ned Oldenborg 3 møter Ullern 3 (B) og Furuset (H) i de to siste kampene, og har skjebnen i egne hender.
Posted on: Thu, 12 Sep 2013 18:18:11 +0000