FCB 4 verliest ook 2e bekerduel ! FCB 4 heeft afgelopen zondag de - TopicsExpress

FCB 4 verliest ook 2e bekerduel ! FCB 4 heeft afgelopen zondag de eerste doelstelling van het nieuwe seizoen behaald. Uitschakeling in de KNVB-beker voor zondag reserve teams. Aangezien er niemand bij gebaat zou zijn om in Rotterdam in een badjas rond te moeten lopen, was het zaak dit toernooi zo spoedig mogelijk te verlaten. Een haast complete groep zorgde ervoor dat maar liefst 4 spelers plaats moesten nemen op de reservebank en daardoor ook eens kon zien hoe A3 met uiterste accuratesse zijn vlaggenstok bediend. De tegenstander, Rood-Wit 4, was geen onbekende daar het ook vorig seizoen een duel uitvocht met de Red-Green-Army. Toen nog kansloos... Maar al vroeg in het eerste bedrijf was het wel Rood-Wit dat op voorsprong kwam. Niet veel later wist Ray echter alweer de stand gelijk te trekken waarna Jan een volgende waarschuwing gaf. Zijn poging belande echter op de lat. De mannen uit St. Willebrord waren zeker niet van plan om de wedstrijd uit handen te geven en bleken ten opzichte van vorig jaar toch wel versterkt te zijn. Een schot ging nog rakelings voorlangs, maar een volgend offensief was ook Frenk te machtig. Patrick dacht voor de rust de stand nog gelijk te trekken, maar hij strandde op de uitkomende doelman. De tweede helft opende de formatie sterk met direct meer dreiging voor het doel van Rood-Wit. Een heuse scrimmage voor het doel bracht de bal voor de voeten van Ray, Patrick en vervolgens Roy, maar geen van allen wist het laatste zetje te geven. Even later werd Roy aan de linkerkant in stelling gebracht en wist de bal zeer sportief rustig in de handen van de keeper te schenken. De uitstekende arbiter wees na 15 minuten in de 2e helft resoluut naar de stip en bood FCB derhalve een goede kans op de 2-2. Topschutter Patrick nam plaats achter de bal, maar zag zijn inzet wederom gekeerd. Aan de overzijde behoedde Frenk door 2 opvolgende sublieme reddingen dat Rood-Wit de marge kon vergroten. Patrick deed nog een allerlaatste poging de Willebrordse doelman te verschalken, maar deze spatte uiteen op de lat. Voor de Red-Green-Army zou deze wedstrijd uiteindelijk in het teken staan van pech, net niet, oei, ow, helemaal niet, zonde en meer van dat soort termen. Toch hield Frenk met goed keeperswerk de ploeg nog lange tijd in de wedstrijd. Maar nadat Rood-Wit de score naar 1-3 bracht leek het verzet wel gebroken. Koos dacht nog even, wat Michiel kan lukt mij ook wel, en passeerde zijn eigen doelman om een eindstand van 1-4 te verwezenlijken. En toen.............was er Tim ! Op slinkse wijze was deze linksback opgekomen op de helft van de tegenstander en had een ongekende focus op de bal. Dit zou zijn middag worden, in de verte klonk al het gejuich van talloze supporters. Zijn kicksen blonken in het half verscholen zonlicht en waren paraat. Daar kwam de bal aan........ Tim bewoog zijn lichaam in een atletische houding en hield de timing met een arendsoog in de gaten. De bal raakte zijn voet en nam een vlucht naar het doel. Achter de doelman naderde de kruising alsof de bal al wist waar hij heen wilde. Na een prachtige boog werd de daling ingezet, het zal toch niet ! Nee hoor, de bal ging gewoon rakelings over. Maar toch pakken ze hem dat moment niet meer af. Volgende week wacht de eerste competitiewedstrijd tegen het altijd sportieve Halsteren 3. Eindstand: 1-4 Doelpuntenmakers: Ray 1x Man of the Match: Frenk
Posted on: Tue, 01 Oct 2013 08:14:41 +0000

lass="sttext" style="margin-left:0px; min-height:30px;"> #PELUANG PERNIAGAAN!!! MILIKI BISNES FRANCAIS 99% PERCUMA - Hanya