Funder-chef: Vi havde fortjent mere mod Silkeborg Kammeraternes - TopicsExpress

Funder-chef: Vi havde fortjent mere mod Silkeborg Kammeraternes Sportsklub Af Brian Trabjerg Kristensen | 07/10 | 07.04 Serie 1, Pulje 9: Funder GF-træner Niklas Albech syntes, at hans hold havde fortjent bedre, da de i weekenden tabte med 3-1 til Silkeborg Kamm. SK. Første kamp i Oktober er overstået. Hvad blev det for en kamp? - Et ærgerligt nederlag. Vi spiller en fin kamp, og i første halvleg sidder vi fuldstændig på tingene. Alligevel må vi nøjes med at føre 1-0 ved pausen. I anden halvleg sker der så desværre, hvad der tit sker, når man er inde i en periode, hvor man skal kæmpe lidt ekstra for pointene. Vi laver nogle personlige fejl i begge ender af banen. Det koster i omstillingerne, og på trods af vi havde fortjent mere i denne kamp, så ender vi med at tabe den. Hvordan vil du beskrive modstanderen efter jeres møde? - Et meget homogent hold, hvor alle spillere arbejder gennem 90 minutter. Hvad tager I med jer videre fra kampen? - At vi er i fremgang. Om det er for sent, det vil vise sig, men de to seneste kampe lover rigtig godt for afslutningen.
Posted on: Mon, 07 Oct 2013 15:02:10 +0000