LEVANTE B 0 - BADALONA 1 Per fi ! Primera victòria fora de - TopicsExpress

LEVANTE B 0 - BADALONA 1 Per fi ! Primera victòria fora de casa dun Badalona que avui ha sabut patir per endur-se els tres punts de Buñol. Un gol de Castillo al minut 35 a la sortida dun còrner ha sigut suficient per tombar el filial granota en un partit amb dues parts ben diferenciades... A la primera meitat els de Piti Belmonte han sortit molt endollats i només lencert del porter Ovejero ha impedit que Neeskens, primer, i Gallego, després, poguessin avançar el Bada. Tot i que a partir del 0-1 el matx sha anivellat molt, la veritat és que els escapulats mereixien marxar al descans amb un avantatge més ampli. A la represa els valencians han sortit molt millor i han portat el pes del joc des de linici, si bé sense grans ocasions. Tot ha canviat al minut 60, quan Marcos ha vist la vermella directa per tocar la pilota amb la mà fora de làrea. Álex Sánchez ha fet el seu debut aquesta temporada entrant per Neeskens i, certament, ha demostrat que és un recanvi de garanties a la porteria. Ell i tot lequip, avui molt solidari, han aguantat el resultat ni més ni menys que 26 minuts jugant amb 10. Hem suat sang, però finalment aconseguim esgarrapar els tres punts de la Capital del Túria. Ens els mereixíem. Triomf importantíssim per tal de no enfonsar-nos en la zona de perill, i a més al camp dun rival directe que feia cinc partits que no perdia. Ara, a gaudir de 8 dies de tranquil·litat fins diumenge que ve per esperar la visita al Centenari dun altre filial valencià, en aquest cas el de lElche. AMUNT BADALONA !!! Digues la teva a escapulat
Posted on: Sat, 23 Nov 2013 17:49:22 +0000