Met heerlijk weer, en zelfs met live verslag op de Radio - TopicsExpress

Met heerlijk weer, en zelfs met live verslag op de Radio https://twitter/PieterTammens/status/384293922740383744/photo/1 speelden we vandaag tegen koploper MMHC Voordaan. En binnen een minuut stond de 0-1 op het scorebord. Een snelle aanval over rechts, een strafcorner die hard halfhoog in de rechterhoek en verdween en de vraag: wordt dit een afstraffing? Maar nee, ons jonge team liet zien de afgelopen week goede stappen te hebben gemaakt. En met het debuut van Craig Peel na 8 minuten kwam er rust, energie en veel gevaar in ons spel. Goede kansen over en weer maar geen goals, zodat we met 0-1 gingen rusten. Maar de tweede helft was amper begonnen of de 0-2 stond op het bord. Nu zonder een strafcorner maar hij telde net zo hard. Vervolgens gingen we met nog meer energie op zoek naar de aansluitingstreffer, maar ondanks een paar mooie aanvallen viel hij niet. Voordaan kreeg ook zijn kansen en uiteindelijk forceerden ze in de 63ste minuut de 0-3. En toen was ons verzet gebroken. De 0-4 en 0-5 in de laatste twee minuten lieten de score te hoog oplopen. Onze tegenstanders lieten zien de terechte koploper te zijn en zeer slim, efficiënt en koelbloedig te kunnen aanvallen, opbouwen en verdedigen. En wij lieten zien stappen te hebben gezet. Nu nog de beloning.
Posted on: Sun, 29 Sep 2013 20:00:17 +0000