Næste års europæiske politimesterskaber i fodbold for mænd, - TopicsExpress

Næste års europæiske politimesterskaber i fodbold for mænd, der afvikles i Prag med Det Tjekkiske Politiidrætsforbund som arrangører, bliver desværre uden dansk deltagelse. Det blev afgjort ved Danmarks 2. og sidste kvalifikationskamp mod Schweitz, der blev afviklet onsdag aften i Alpelandet. Der foreligger endnu ikke alle detaljer om kampen, men Danmark havde domineret i 1. halvleg, hvilket imidlertid vendte efter halvlegsbytte. Schweitz bragte sig i front med 1-0 i det 61. minut. Danmark sikrede en omkamp blot 5 minutter før slutfløjt. Omkampen var tæt på at slutte målløs, så straffespark skulle have afgjort dysten, men desværre lykkedes det Schweitzerne at sparke sejrsmålet ind blot 2 minutter før slutfløjt. Nærmere om målscorere kommer snarest. Alle fotos venligst udlånt af Bruno Füchslin, Schweitz. Se det på hjemmesiden lige her: politisport.dk/default.asp?cms=107&show=news&news=136
Posted on: Mon, 04 Nov 2013 21:16:51 +0000