Sammanfattningen om helgens match då mot hultsberg/björkås, Vi - TopicsExpress

Sammanfattningen om helgens match då mot hultsberg/björkås, Vi spelade mot ett lag som slutade i toppen förra året. Tycker vi startar bra även om hultsberg för spelet så står vi emot bra, hultsberg får in första bollen i mål efter egen retur vid 13 min in i matchen, men vi sänker inte huvudena och får med oss 1-1 in i periodpaus. Andra perioden startar lite tyngre då vi får ett mål i röven direkt på markeringsmiss, matchen rullar på och hultsberg styr matchen lite efter deras mål. Vi lyckas dock kvittera 8 min in i andra perioden på ett frislag vid hörn och resultatet står sig perioden ut. Tredje perioden går igång och jag tycker vi börjar ta över matchen lite men det står en mycket bra målvakt i vägen för oss och tillslut går det emot oss och Marcus Fröden får göra 3 mål och ge vinsten till hultsberg med 5-2. Alexander Bengan Karlsson
Posted on: Wed, 20 Nov 2013 21:46:17 +0000