Sc Meddo heeft gisteren de eerste bekerwedstrijd winnend - TopicsExpress

Sc Meddo heeft gisteren de eerste bekerwedstrijd winnend afgesloten. Op eigen veld werd Diepenheim met 3-2 verslagen. Meddo kwam al snel op voorsprong, nadat Sierd te Koppele met een prachtige steekbal Dion Boeijink voor de keeper had gezet. Dion schoot de bal laag langs de keeper en zo was de 1-0 op het scorebord gezet. Al snel werd het echter 1-1, na een domme overtreding op de rand van de 16meter, werd de vrije trap van Diepenheim snoeihard binnengeschoten. Meddo ging door en kreeg in de eerste helft enkele goede kansen. Dit leverde dan ook de 2-1 op. Sander Tiggeloven gaf een diepe bal op Bart Koldewey, die de bal net binnenhield en vervolgens een hoge voorzet gaf, daar volleyde Dion Boeijink de bal met links binnen. In de tweede helft ging Meddo door met het creëren van kansen, maar Diepenheim was de ploeg die scoorde. Opnieuw werd er gescoord uit een dood spelmoment, een corner werd bij de tweede paal binnengekopt door de lange verdediger van Diepenheim. In de slotfase snelde Sjoerd Schurink tussen enkele spelers van Diepenheim door, die geen andere oplossing zagen om hem te vloeren. Sander Tiggeloven benutte de strafschop en zo kon Meddo de drie punten in eigen huis houden.
Posted on: Wed, 21 Aug 2013 10:03:24 +0000