Serie 2: KFUM - VB: 2-0. Vi havde en del at revanchere efter - TopicsExpress

Serie 2: KFUM - VB: 2-0. Vi havde en del at revanchere efter sidste kamps katastrofale nederlag. I dag skulle det vise sig - er vi mænd eller mus ! Vi startede kampen med go fight, disciplin og omtanke og kontrollerede spillet glimrende, og kom fortjent foran 1-0 efter 20 min. Jonathan Clausen tog en af hans sædvanlige raids fra back positionen og nåede via et par 1-2 kombinationer til baglinien hvor han koldblodigt sparkede den fladt forbi keeperen fra en spids vinkel. Hermed tangerer han holdets topscorer Rasmus Frandsen, der begge iøvrigt har scoret alle deres mål fra backen. Hvad kan det ikke blive til den dag vores offensive spillere gør dem selskab 󾌯 Efter 30 min har vi et frispark uden for feltet. Nicklas Hougaard sender bolden ind i feltet og via en VB forsvarer ender den i målhjørnet. Selvfølgelig lidt heldigt men fuld fortjent til føringen 2 - 0. Scoringen til 3 - 0 for derved at lukke kampen definitivt, udeblev desværre, men vi klarede den hjem og fik de 3 point. Vi vandt kampen i 1. halvleg og for at blive i det positive hjørne så behøver 2. halvleg ikke at kommenteres 󾍕 Stor ros til alle spillere og tillykke til målmand Mads clean-sheet Mathiesen for et fremragende comeback efter flere år væk fra fodbolden. En skøn sommer eftermiddag i KFUM parken og tak for opbakningen til de fremmødte tilskuere.
Posted on: Sat, 31 Aug 2013 19:07:54 +0000