Sønderjyske spillede en flot kamp, men effektiviteten foran mål - TopicsExpress

Sønderjyske spillede en flot kamp, men effektiviteten foran mål haltede, og så vandt Neman Grodno 1-0 efter forlænget spilletid i lørdagens Continental Cup-kamp i Vojens. Et bittert nederlag efter en flot og underholdende kamp, hvor de to hold kæmpede om hver centimeter på isen. Desværre faldt afgørelsen i overtiden på en noget bizar udvisning. Cory Quirk kørte på tværs foran mål, og det så ud som om, at den hviderussiske keeper, Yan Shelepyov, med vilje kørte ud og og lod sig påkøre af Quirk. Det gav Grodno-overtal fire mod tre, og med et hårdt skud afgjorde Andrei Makrov opgøret halvandet minut inde i overtiden. Michaud med mirakelredninger Inden da havde Sønderjyske leveret en flot indsats. De to første perioder var SønderjyskE rigtig godt med. Allerede tidligt i kampen fornemmede man, at der skulle noget helt ekstraordinært til at få pucken ind bag Alfie Michaud. Canadieren spillede en eminent kamp med flere fantom-redninger inde på stregen. Helt fortjent blev han kåret til sit holds bedste. Henrik Nielsen havde den største mulighed i første periode, hvor den unge forward akkurat ikke fik prikket pucken ind ved højre stolpe. Første periode var meget jævnbyrdig, men Grodno havde her de fleste målchancer, da SønderjyskE i de første 20 minutter tre gange var i undertal. Thomas Spelling er tæt på at score (Foto: Annemette Stollig) I anden periode bølgede spillet frem og tilbage med målchancer i begge ender, og nu røg hviderusserne også i udvisningsboksen. SønderjyskE havde en gylden mulighed for at score, da hviderusserne fik to udvisninger med blot 44 sekunders mellemrum, men den store mulighed blev ikke udnyttet. Det var da også i overtal at SønderjyskEs største mulighed opstod i tredje periode, hvor Brent Walton blev spillet helt fri, men keeper Shelepyov fik akkurat benskinnen på. I slutningen af tredje periode pressede Grodno hårdt på, men man fornemmede, at ville kampen gå i straffeslag ville SønderjyskE have mere end gode muligheder. Desværre gik det ikke sådan. Ceman roste sit hold - Vi spiller måske vores bedste kamp denne sæson. Vi møder et rigtig godt hold, som vi holder fra at score i 60 minutter. Det var rart med sådan en rigtig slutspilskamp efter indsatsen i går, hvor vi aldrig ramte niveauet, siger cheftræner Dan Ceman, som ærgrede sig over afslutningen. - Desværre bliver kampen afgjort på en udvisning, som deres målmand fremprovokerer. Det er vel verdens ældste målmandstrick, som han bruger. Det er lidt synd, at det skal afgøre en så god og tæt kamp, siger Ceman. Han ser nu frem til kampen mod Stavanger Oilers, som er modstanderen kl. 19.00 søndag aften i SE Arena. - Leverer vi en indsats som i aften, kan vi også drille nordmændene. Vi vil meget gerne have nogle flere point, så vi ikke slutter sidst i gruppen, siger Ceman. Neman Grodno - SønderjyskE 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0) 61:30 1-0 Andrei Makrov (I.Usenko) PP Udv.: NG 4x2, SE 5x2 Dommere: Daniel Konc (SVK) og Ladislav Smetana (GER) Skud: 32-21 (10-6, 10-10, 11-5, 1-0) Tilskuere: 1.678
Posted on: Sun, 24 Nov 2013 06:38:28 +0000