Trots op onze meiden!! De Cs hebben een goeie wedstrijd - TopicsExpress

Trots op onze meiden!! De Cs hebben een goeie wedstrijd gespeeld in Oudenbosch tegen De Beuk. De eerste helft hebben we zelfs gewonnen, want toen was het 1-4! Helaas is de tweede helft iets minder gegaan, want we reden naar huis met een 10-7 nederlaag op zak. Desondanks trots op de meiden, want met Soukaina als vervanger van onze rots-in -de-branding Chaima op het doel en slechts één wissel is dit een heel mooi resultaat. Leuke wedstrijd, we waren absoluut aan elkaar gewaagd. Doelpuntenmakers: Simone 4, Noa 2 en Mariëlle 1. En ik nomineer Soukaina bij deze als keeper... De Bs hebben in eigen huis met 21-5 verloren van Orion. De ploeg uit Heinkenszand blijkt toch nog steeds een maatje te groot. Het zou mooi zijn als we volgende keer het verschil iets minder groot kunnen maken, en wie weet in de toekomst zelfs een keer van ze kunnen winnen. Doelpuntenmakers: Anika en Celine ieder 2, Misha 1. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dan spelen de Bs om 11.00 uur in Middelburg tegen EMM. Supporters zijn van harte welkom, we kunnen jullie goed gebruiken! De Cs hoeven volgende week niet te spelen.
Posted on: Sun, 10 Nov 2013 16:08:28 +0000