Typs-KoskRi Peli oli oikeastaan juuri sitä mitä odetettiin. Typs - TopicsExpress

Typs-KoskRi Peli oli oikeastaan juuri sitä mitä odetettiin. Typs heitteli pitkää palloa eikä pelinrakentelusta ollut tietoakaan. Toki aina pitää löytää se omalle jengille sopiva tyyli ja Tyrnävän miehille se on tämä. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 6.05 kun Sieppi tarjoili Karjalalle ja karjala siirsi pallon verkkoon. Seuraavassa ykkösketjun vaihdossa Karjala napautti ottelun toisensa. Erän loppuun Jari Hannus kavensi tilanteeksi 1-2. Toisessa erässä Juho Ruonakankaan hieno jegsteri oikeaan alaseen vei KoskRin 1-3 johtoon. Vain hetki tästä ja Lauri Putaalan suupaisu viivasta muutti tulostaululle lukemat 1-4. Kolmannen erän alkuun Typsin J.Enojärvi kavensi maalinedustalta tilanteeksi 2-4. 39.56 oli pelikellossa kun KoskRi siirtyi 2-5 johtoon. Karjala täydensi hattutemppunsa. Pelin loppuun Typs kaunisteli lukemiksi 3-5. Näin ollen KoskRi miehistölle historian ensimmäinen suomen cup voitto. Tehomiehiä: Karjala 3+0 ja Putaala 1+1 KoskRi-Merikoski Tätä peliä oli odoteltu kuin kuuta nousevaa. Verivihollinen suomen cupin eka rundilla vastassa, mikäpä se makiampaa? Mitä myrkkyä merikosken päävalmentaja junnareille oli juottanut tai kertonut, mutta sen voin kertoa, etteivät pojat ainakaan olleet juuri otteluun valmistautuneet. Toimitsijat olivat valmiina ja tuomari vihelsi pelin käyntiin. Tuomari vihelsi 2 sekuntia myöhemmin pitkän vihellyksen pilliinsä ja toimitsijat stoppasivat kellon. Tilanne 1-0 Joni-Arttu Siepin johdosta. Jonska harjas alotuksen ja pommitti oikeaan alapeltiin. Maanantaina liittoon viestiä, että oliko tämä mahdollisesti jopa historian nopein Cupissa tehty maali? Divarin nopein maali tehtiin viime kaudella juurikin merikoskea vastaan. Saisivatko he tästäkin hieman kyseenalaista kunniaa? Tämän jälkeen pallon hallinta jatkui KoskRi miehistöllä ja paikkoja oli vaikka muille jakaa. Seuraava maali nähtiin vasta ajassa 6.26 kun Samuli Saukko tarjoili passin pieneen kulmaan, mutta isäpappa Hyvärinen paukautti aivan etuyläseen ja tilanne 2-0. Kellot pysähtyivät aikaan 8.54 kun 2-1 vastahyökkäyksen maaliin asti päätti Jukka ”Valtterin serkku” Kainulainen. Seuraava vaihto ja tilanne jo 4-0. Yli minuutin kestänyt myllytys Merikosken päädyssä päätyi Antero Sipolan yläpelti laukaukseen. Erän loppuun Merikosken Jeremias Similä sohi maalinedustalta tilanteeksi 4-1. Toisen erän alkuun Jukka ”Edelleenkin Valtterin serkku” Kainulainen pommitti ottelun toisensa. 12 sekuntia tästä ja Joni-Arttu Sieppi vei KoskRin jo 6-1 johtoon. Ajassa 24.24 KoskRi siirtyi 7-1 johtoon Karjalan YV-maalilla. Pallonhallinta erässä lähes 85%:sti KoskRilla. Merikoski pääsi korkeintaan kaksi kertaa edes pyörittämään peliään. Kolmas erä vanhentui 10 sekuntia kun Joni-Arttu Sieppi siirsi KoskRin 8-1 johtoon. Matias Meskanen ja Mikko Tapaninaho viimeistelivät erän loppupuolella vielä maalit mieheen ja lopputulos 10-1. Merikoski oli sitä mitä tulostaulu näyttää. Eivät saaneet koko ottelussa käytännössä mitään aikaiseksi. Varmasti kauden aikana vastaan asettuva Merikoski tulee kehittämään peliänsä paljon eteenpäin. Mikäli peli ei lähde tästä kulkemaan, niin hyvää päivää. Hävisivät kuitenkin viimeisen pelin sarjaporrasta alempana pelaavalle Typsille. Napit ei ole auki vaikka joku niin voisi olettaa, mutta voiv luvata, että Merikoski peleihin liekkiä ja bensaa riittää useaksi vuodeksi. Tehomiehiä: Sieppi 3+1, Karjala 1+3, Kainulainen 2+0, Meskanen 1+1 KoskRi-RSB Harmittaa sinänsä, että jatkopaikka oli varmistettu jo ennen viimeistä peliä, mutta juuri tämän takia meillä olikin mahdollisuus lähteä kokeilemaan jotain erilaista. Pakkeja käännettiin hyökkääjiksi ja taas toisinpäin. Lähdettiin haistelemaan vähän miten rollon pojat pelaa. Haisteluksi se meiltä jäikin. Ei oltu peliin ollenkaan valmiita ja RSB:n maalineduspeli oli jotain sellaista mihin ei olla totuttu. Palloa hakattiin maalinedustalta järkyttävällä prosentilla sisään. Toinen oli, että ilmapalloa keltakankaalla on reenattu…ja korkealta. Pari kolme maalia lavottiin lantion seudulta sisuksiin, mutta kun tuomarit eivät näitä näe, niin silloin ne hyväksytään. Peli hävittiin täysin maalinedustalla ja raporttia 10-2 tappiosta ei jaksa edes kirjoittaa. Joukkueelta sen verran villainen esitys, että etsimällä saa etsiä jotain positiivista. Maalit KoskRi miesten osalta meni Tammelalle ja Nikkisielle. KoskRin ensiesiintyminen Cupin peleissä päättyi kuitenkin onnellisesti. Päivän aikana huhkittiin kolme peliä ja kyllähän tällainen määrä pelejä on päivälle liikaa. Viimeisessä ottelussa tämä näkyi erittäin vahvasti, mutta täytyy myös muistaa, että viimeisellä pelillä ei ollut meille suurempaa merkitystä. Lähdettiin hakemaan hieman ennakkotunnelmia ensi viikolla rovaniemellä starttaavan 2.divarin avausotteluun RSB-KoskRi. Helppoa siitä ei tule. Suomen Cup jatkuu 13.10 kun KoskRi kohtaa toisen rakkaan vihollisensa, Jani Laukon luotsaaman Rankat Ankat.
Posted on: Sun, 22 Sep 2013 19:45:30 +0000