U-21 Tårnby FF – Fremad Amager Startopstilling 4-4-2 Mathias - TopicsExpress

U-21 Tårnby FF – Fremad Amager Startopstilling 4-4-2 Mathias (U-17) Marcus (2. S), Christian (2. S), Kristian (U-17), Patrick (2. S) Rami (1. S), Mikkel (1. S), Sebastian (1. S), Henrik (1. S) Milo (1. S), Mads (U-17) Bænk. Ali (2. S), Marcus (U-17), Marc (2. S) Endelig kom dagen hvor Tårnby FF kunne stille et U21 mandskab. Der var mange ubesvaret spørgsmål inden kampen og de blev ikke færre da der gik rygter om at Fremad Amager ville møde op med 6 spillere for deres 1. holds trup. Kampen gik i gang og man kunne se der var spillere der havde lidt nerver på, men det blev hurtig rystet af og der blev spillet noget seværdigt fodbold, mod et Fremad Amager hold der hele tiden truede med dybdeløb. Efter ti minutter kommer en Fremad Amager spiller lidt heldigt alene med Mathias som er chanceløs i målet, 0-1. Lidt efter har Fremad Amager Hjørnespark, en markering gliber og bolden heades flot i mål 0-2. Inden målet til 0-1 og 0-2 havde TFF en del gode muligheder for at udligne og endda også med lidt held bringe sig foran, men i stedet var det igen Fremad Amagers hurtige kant der udfordrede en nu lidt slidt Patrick på kanten og denne gang lykkedes det ham at komme fri og med en fix spilning ind i midten til en fri Fremad spiller, 0-3 puha den var hård. Kort efter bliver der fløjtet til velfortjent pause. I Pausen blev der rost meget fra U21 træner Martin Jensen, der var meget begejstret for det spil vi viste, ”bare bliv ved så skal vi nok vinde anden halvleg” blev der sagt. Efter lidt peptalk og et kampråb var det på banen igen. Anden halvleg starter igen med flot fodbold og rigtig mandfolke fight, dejligt at se. Lidt inde i halvlegen blev TFF tilkendt et lille straffespark og da det blev begået imod Sebastian som egentlig skulle havde taget straffespark, blev det frarådet ham at sparke selv af Mikkel, som meldte sig frivilligt til at sparke. Mikkel går til bolden og sende et fladt spark lige til højre for målmanden som halvklares og på anden-bolden rammer en fremstormende Mikkel ved siden af bolden der bliver clearet efterfølgende, ærgerligt. Efter flot kombinationsspil på midten finder Mikkel Mads i dybden med en perfekt timet aflevering, Mads vrister sig flot fri af sin markering og sende en afslutning på overliggeren, på returen bliver Marcus (U17) ramt af en støvle i hovedet og der bliver dømt farligt spil inde i feltet, denne gang går Sebastian selv til bolden og efter et lille tip bliver læderet banket op i net-taget, flot mål 1-3. Nu kom der tro på vi kunne være med i denne kamp og TFF angrebne rullede ned mod Fremad Amagers mål. Igen efter rigtig flot spil ender bolden hos Sebastian på venstre kant, der uselvisk spiller bolden skråt tilbage til en fremstormende Mikkel, der fra kanten af feltet sparker bolden hårdt fladt i det korte hjørne og derved udligner til 2-3, igen et super flot mål. Med to minutter igen blev Milo sendt afsted i dybden og med største selvfølgelighed ligger han den i mellem målmandens ben, et rigtig angriber mål, 3-3. Minuttet efter bliver Sebastian spillet fri foran mål, men grundet træthed sender han bolden lige i hænderne på målmanden. Det var Sebastians anden kamp på 2 dage hvor det er blevet til fuld tid for den unge TFF komet. Men alt i alt en perfekt debut i U21 fodbold for Tårnby FF, super kæmpet derude gutter, i gjorden klubben ære i dag.
Posted on: Mon, 19 Aug 2013 21:15:02 +0000