Una de cal i dos darena pels juniors. Jugaven el passat cap de - TopicsExpress

Una de cal i dos darena pels juniors. Jugaven el passat cap de setmana tots els juniors a casa. Dissabte, els xics del Dobleessa rebien al CB Quart, un dels equips que havia començat molt bé la lliga, amb bons números i bon joc. Partit igualat, quasi sempre amb xicotetes avantatges per part dels nostres xavals però mai poden despegar-se al marcador. Bon final de partit doncs pel Dobleessa, que va saber mantindre el control, guanyant 64-60. Continúa la bona posició en la classificació, amb cinc victòries i una sola derrota Per la seua part, el Gufresco jugava contra NB Alboraia, vell conegut ja que es va coincidir amb les valencianes en la fase regular de la FAP, al mes de setembre. No obstant, al contrari que aleshores, el partit no va ser del tot bo, fallones en atac i defensa. Les dAlboraia sempre van anar per davant al marcador, i les de Evaristo i Inma no van saber mai apropar-se tot i que les diferències mai van ser grans. Al remat, 44-50 i balanç dun partit guanyat, dos perduts. En quant al junior B de Victor Juárez, jugava el seu partit diumenge al matí contra CB Torreblanca. Partit estrany, amb dos parts molt distintes. En la primera, domini absolut de lequip de la Plana Alta que ràpidament va conseguir molt avantatge al marcador, controlant el rebot i fluid en atac. A la segona part tot canvia, i va començar la remontada dels locals que poc a poc van anar restant punts a lequip rival. Però...lequip de Victor va morir apunt darribar a la vorera. 49-53 a lelectrònic i un balanç de dos victòries i quatre derrotes.
Posted on: Wed, 20 Nov 2013 12:21:26 +0000