VR1 een betere start was niet denkbaar En daar was hij dan, de - TopicsExpress

VR1 een betere start was niet denkbaar En daar was hij dan, de wedstrijd waar vanaf training 1 eind juli al naar uitgekeken werd, de competitie start tegen ADO’20 VR1. Gelukkig gaf de pupil vd week het goede voorbeeld, en wisten de meiden waar het doel was… Het duurde een stuk langer dan vorige week voor dat er werd gescoord , maar een kniesoor die daar aandacht voor had … Kelly werd weggestuurd en haar assist zette Tuk vrij voor de keepster en daar was de 1-0 al, wat een heerlijke start om binnen 2 minuten op voorsprong te komen. Toch waren er nog wel wat die zichtbaar last hadden van plankenkoorts, het was lang nog onrustig in het veld, balbezit duurde vaak niet lang en het waren eigenlijk de bezoekers uit Heemskerk die de bal veel meer in bezit hadden dan wij. Maar de bal hebben is 1 er ook wat mee kunnen doen is twee, we denken dat tot de rust de balbezit verhouding 35% – 65% was maar de score was beduidend anders. Het moet gezegd worden, de meiden hadden de zwakke plek in de verdediging van ADO’20 gevonden en net na het kwartier was het wederom Kelly als aangever en omdat Tuk strandde op de keepster, pikte Jolanda de bal op scoorde de 2-0. Nummer 3 was een heerlijke aanval over veel schijven en weer het balletje voor en Tuk die haar 2de liet aantekenen. Vlak voor rust was het dit maal Madieke die ook haar doelpuntje mee pikte en zo gingen we met een 4-0 stand de rust in, wie had dat verwacht ? De zwakke plek in de verdediging van ADO’20 was goed uitgebuit door de meiden. Of het kwam door de stand, of wellicht kwam ADO’20 over gemotiveerd de kleedkamer uit, zal de vraag blijven dat het eerste kwartier van de 2e HT er heel anders uitzag. Goed de eerste dot van een kans was nog voor ons, maar er werd gemist , maar vervolgens was het Wanda, die in de 1e Ht nauwelijks in beeld was geweest, qua reddingen nu vol aan de bak moest. Een kwartier lang kreeg ADO’20 (soms met hulp van ons) de ene na de andere kans maar Wanda zat overal tussen en de ene redding was nog fraaier dan de andere, en 1x leek de bal er toch in te gaan maar net dat handje van Wanda waardoor de bal tegen de lat kwam. De spitsen van ADO’20 moeten er moedeloos van zijn geworden getuige dat het na een kwartier over en uit was met de aanvalsdrift van de bezoekers. Wij namen het heft weer over en nu kwamen er aan de voor ons goede zijde kansen. Sara, die een prima debuut maakte bij VR1 , gaf de bal op een presenteerblaadje voor de andere aanvallers, maar ook het vizier van onze aanvallers stond duidelijk niet meer op scherp. Achterin hadden we het nu weer onder controle en Shanna (Marleen) Selma, Ilse en Lizzy hielden vandaag dus de 0. De afvallende ballen waren weer een prooi voor Brenda en Britt, Kelly, Madieke, Jolanda hadden de score nog best doen kunnen laten oplopen maar het was allemaal net niet. Uiteindelijk was het Ilse die een cornerbal nog wel achter de keepster wist te krijgen en zo onze eerste wedstrijd in de 2e klasse op een mooie 5-0 liet eindigen. De terugweg voor ADO’20 zal voor hun gevoel 2x zo lang zijn als de heenweg, een uur lang meer de bal hebben maar geen beloning in de vorm van een doelpunt kunnen maken. Voor ons een mooie opsteker, zeker de 1e HT zeer efficiënt met de kansen omgegaan , weinig weggegeven en de kansen goed uitgespeeld. Volgende week weer op bezoek bij Bernardus, we zijn benieuwd !
Posted on: Sun, 08 Sep 2013 21:05:31 +0000