CL: Celtic - Barcelona 0-1 Celtic stod emot i 75 minuter. Men - TopicsExpress

CL: Celtic - Barcelona 0-1 Celtic stod emot i 75 minuter. Men med lagkaptenen Scott Brown utvisad orkade hemmalaget inte längre. Cesc Fabregas frälste Barcelona efter att ha nickat in matchens enda mål. Barcelona har haft problem med Celtic tidigare i Champions League. Tillbaka på Celtic Park hade katalanerna, utan superstjärnan Lionel Messi, återigen problem att spräcka nollan. Men när Celtic fick Scott Brown utvisad i den 57:e minuten var uppförsbacken brant för hemmalaget. Lagkaptenen fick rött kort efter att först dragit ner Neymar och sedan sparkat brasilianaren. Mikael Lustig byttes ut i den 69:e minuten och fick först se sitt lag ha två bra lägen att ta ledningen, trots utvisningen. James Forrest hade först ett bra skott som Victor Valdés räddade och på den efterföljande hörnan fick Charlie Mulgrew stå helt fri, men nicken gick utanför. I stället kunde Barcelona ta ledningen i anfallet efter. Neymar spelade vackert ut till inhopparen Alexis Sanchez som hittade Cesc Fabregas med en perfekt boll. Fabregas kunde bara sätta huvudet på pannan och sätta 1-0. Alexis hade ett jätteläge att öka på ledningen men Fraser Forster i Celtic-målet stod för en superräddning och matchen slutade 1-0 till bortalaget från Katalonien.
Posted on: Tue, 01 Oct 2013 21:38:54 +0000