Cròniques partits cap de setmana Escola Club Futbol Sala - TopicsExpress

Cròniques partits cap de setmana Escola Club Futbol Sala Amposta SALOU, F.S. A - AMPOSTA FS B Partit disputat a Salou entre els equips del Salou i l’Amposta benjami. Partit dominat completament pel benjamí del Salou amb jugadors de 2 any contra els benjamins de l’Amposta tots de primer any. Resultat molt clar de 10 a 2, així i tot bona actuació del porter Biel. Els dos gols de l’Amposta van ser dos contres, una de Kimi i l’altra de Jairo els dos millors jugadors de l’Amposta. Cal destacar les ganes dels xiquets, inclús perdent tant clarament. Poc a poc intentar millorar. AMPOSTA FS A - RODA DE BARA FS Partit plàcid el que va disputar el nostre benjamí aquest dissabte al pavelló dAmposta, corresponent a la jornada 2 de lliga, davant el Roda de Barà. Primera part on el conjunt ampostí va començar amb una forta pressió i a conseqüència daquesta pressió començarien arribar els gols ampostins, fins un total de 7 gols. A la segon part lequip ampostí va baixar la pressió, malgrat que van tindre moltes ocasions que no van transformar, però van aconseguir quatre gols més per acabar el partit en un 11-0 favorable. Dissabte vinent el nostre benjamí es desplaçarà a Cambrils per disputar la tercera jornada de lliga davant el CFS Laguna. AMPOSTA FS B - CFS VANDELLÒS A Resultat 2 a 7 Resultat que no reflexa realment com va anar el partit. Arribem molt sovint a la porteria contraria, però ens falta encert i bona finalització, al mateix temps quan ells arriben a la nostra porteria no perdonen i tenen encert gairebé cada vegada. Sha de reconèixer laguant dels jugadors del Vandellòs doncs nomes eren 5 ,sense cap canvi, solament podien alternar la posició de jugador, per a descansar una mica. GUILLEM FORTUN CAMBRILS - AMPOSTA FS A Partit corresponent a la segona jornada de lliga disputat a una pista al aire lliure i sota una intensa calor, fet que possiblement ha afectat al rendiment de tots dos equips, tenint en compte que es presentaven al partit amb pocs efectius als seus respectius equips. L’equip visitant tenia a la seva disposició a només 5 jugadors, per motius diversos, fet que no ha de servir com a excusa ni molt menys per tal de justificar el fluix partit realitzat per els nois del aleví “A” que no han posat en cap moment la intensitat ni joc necessari per tal d’emportar-se els tres punts en joc. Cal dir, no obstant, que l’Amposta ha tingut opcions per no anar-se’n de buit d’aquest camp, fins i tot, al finalitzar la mitja part, el resultat era favorable al equip ampostí per 1-2, però l’’equip de Cambrils ha tingut suficient en aprofitar la inspiració del nº 18 que amb un hat-trick ha estat determinant per al seu equip, tot i l’empenta en els últims 5 minuts finals dels visitants que més amb el cor que amb el cap haguessin pogut empatar el partit. Molt ha de millorar l’equip ampostí en concentració i contundència defensiva i en finalitzar les contres en superioritat numèrica si vol aspirar als llocs capdavanters de la classificació. CRÓNICA PARTIT AMPOSTA “A” Aquest passat diumenge s’ha jugat a les instal•lacions esportives del col•legi Cervantes un partit amistós del aleví « A » enfront d’un equip de categoria infantil d’un col-legi que estava fent una petita concentració d’un cap de setmana en aquest indret. La veritat que d’amistós n’ha tingut ben poc, perquè tots dos equips s’ho han pres d’una forma seria i fruit d’aquesta intensitat s’ha produït un fet no gaire agradable en aquestes categories amb una petita baralla entre dos jugadors que per sort no ha anat més enllà. El resultat final ha estat de 5 – 2 per al equip infantil, però l’aleví ha posat en dificultats en tot moment al equip de superior categoria, arribant fins i tot ha portar un empat a 2 durant molts moments del partit, però el major físic dels de categoria superior s’ha acabat imposant. L’espectable s’ha vist perjudicat per les condicions de la pista del col•legi Cervantes, que més d’una pista per a la pràctica de Futbol Sala, semblava més una pista de patinatge artístic en la que els jugadors prou feines tenien per aguantar l’equilibri. L’aleví “A” s’ha vist reforçat per aquest partit per el jugador Infantil de l’escola Eloy, degut a les nombroses baixes que tenia l’equip. SALOU CFS A - AMPOSTA FS Partit disputat a Salou entre els equips del Salou i l’Amposta infantils. Gran superioritat de l’equip ampostí, amb una gran defensa que en cap moment va deixar jugar al Salou i les poques ocasions que van tenir, van ser ben resoltes pel porter Marc a la primera part i per Ruben a la segona. Als 10 minuts de la primera part, gran jugada col•lectiva de tot l’equip i primer gol d’Eloi. Segon gol jugada preparada de corner i gol d’Arnau, i acabant la primera part amb un bon contratac, va arribar el tercer gol obra de Jaume. A la segona part tot va continua igual i es van aconseguir dos gols més, un de Victor i el segon de Eloi. Cal destacar per segona setmana seguida la gran actuació de Jaume amb un gol i tres assistències. Si segueixen amb les mateixes ganes, intensitat i bon joc podem fer una bona temporada. AMPOSTA FS A - CFS EL CATLLAR AT A Partit disputat a Amposta entre els equips de l’Amposta i el Catllar de Cadets. L’equip del Catllar amb una forta pressió a tot el camp no va deixar jugar en cap moment a l’equip ampostí, així i tot en una contra es van posar per davant al marcador amb gol de Guillem. L’alegria va durar poc ja que als dos minuts va arribar l’empat i amb cinc minuts es van posar per davant 2 a 1. Amb un robo de pilota l’Amposta va aconseguir l’empat a 2 un altre cop obra de Guillem, tot a la primera part. A la segona part el Catllar va seguir amb la mateixa pressió, que l’Amposta no va saber sortir en cap moment del partit i en 10 minuts el Catllar es va posar 2 a 4, amb un canvi de defensa de l’Amposta van intentar recuperar i va aconseguir el tercer gol, però fins aquí tot. Poca intensitat d’alguns jugadors de l’Amposta que tenen que intentar millorar i posar moltes més ganes e intensitat. VALLS CLUB FUTSAL A - AMPOSTA FS A Valls.....4 Fs Amposta.....2 (2 Akim) Primer desplaçament de la temporada a la pista del Valls,diumenge al mati. El partit va començar i lAmposta encara estava a la caseta,els deu primers minuts no vam trobar en cap moment la posició dins la pista,estàvem perduts,però dins del mal no ens van crear ocasions de perill,va ser passats aquest deu minuts quant ja vam començar a defensa be i sortir a la contra amb perill,fruit duna daquestes contres va arribar el 0-1 gol marcat per Akim,vam seguir igual i en una jugada assajada de fora de banda al segon pal,arribaria el 0-2 obra de Akim,ells seguien atacant,els costava entrar amb la defensa que estàvem realitzant i quan entraven allí estava Ivan molt segur baix els pals,amb el 0-2 arribava el descans. La segona part va començar amb la mateixa dinàmica que la primera,lequip ampostí fora del partit com si ja estes decidit amb el 0-2,i nomes les aturades de Ivan ens seguien donant la avantatja, però aquesta vegada la dinàmica no canviava i els gols del Valls no van tardar en arribar,en despistes nostres de marca que a la mitja part vam intentar parlar,però que de res va servir,en dos jugades al segon pal ens empataven el partit i després amb dos contratacs es van ficar amb el 4-2,lAmposta ho va intentar,però no teníem les idees clares,la segona part no vam existir. Així que el resultat es el just en lo que es va veure a la pista,ara nomes ens queda seguir treballant i polir aquestos errors que vam tenir,i preparar el derbi contra lAlcanar el pròxim diumenge.
Posted on: Tue, 29 Oct 2013 09:49:07 +0000