Interlandperiode doet Hapse Boys 7 goed - HAPS - Na een - TopicsExpress

Interlandperiode doet Hapse Boys 7 goed - HAPS - Na een rustperiode van ruim twee weken hebben de mannen van Hapse Boys 7 het puntenaantal verdubbeld. In een attractieve wedstrijd werd er met 3-2 gewonnen van Venhorst 5. De Hapse manschappen toonden inzit en oogden zeer fris. De beginfase was voor de boys. Harm miste voor open goal en bij enkele andere kansen ontbrak het de boys aan geluk. Toen de Hapse storm was gaan liggen counterde Venhorst tegen de verhouding in naar 0-1. Vijf minuten later werd een afstandschot niet goed op waarde geschat door de sluitpost van Venhorst en de boys kwamen terug tot 1-1. Vlak voor rust kwamen de bezoekers onverdiend op voorsprong. Tijdens de theepauze volgde er een donderspeech van coach Robben. In de tweede helft gingen de Boys weer dreigend van start. En met succes. Wouter Peeters Weem knalde de Boys weer op gelijke hoogte. In het restant van de wedstrijd waren er kansen voor beide teams. In de 85e minuut kopte Mol de thuisploeg naar de winst. De gasten protesteerden nog hevig, omdat ze meenden dat er vanuit buitenspelpositie werd gescoord. De arbiter kende terecht een doelpunt toe en de manschappen van Haps konden de overwinning gaan vieren!
Posted on: Sun, 20 Oct 2013 12:31:53 +0000