Professionel indsats af SSIK serie 4 Lørdag eftermiddag bød - TopicsExpress

Professionel indsats af SSIK serie 4 Lørdag eftermiddag bød Linå park på hvad der efterhånden er blevet en nyklassiker. HA85s unge drenge kom på besøg mod et afbudsramt SSIK hold. Med afbud fra spillere som Steffen Glargaard, Andreas Ravnholt, Martin Egsgaard, Jacob Dürr, Emil Murberg og Morten Mortensen kunne folk have sin tvivl om hvorvidt SSIK havde styrken til at klare udfordringen fra Hvinnindal. Alle 14 spillere tog dog ansvar og man må ganske enkelt sige at selv med afbud kan SSIK stille med et fantastisk serie 4 hold. Opstillingen til lørdagens kamp var Rasmus Bredal Mick Poulsen – Stefan ”Sunshine” – Simon Stensgaard – Anders Bæk Christian Kylling – Jakob Hokser – Peter Stenum – Mikkel Due Prashanna Waran – Troels Otkjaer Lasse Lyngkær Mikkel Thomsen Alexander Fangel Kampen udviklede sig hurtigt til SSIKs fordel, efter et par angreb fra HA, som hurtigt blev afværget at en, igennem hele kampen, stærkt spillende defensiv. SSIK slog en hurtig kontra på venstre kanten, hvor Mikkel Due slog en skarp bold ind mod Pranshanna, der i flyvende hollander stil, pandede bolden ind bag en sagesløs HA keeper. 2 og 3-0 blev det også til på flotte gennemspillede angreb og særligt på dødbolde var SSIK igen livsfarlige, da 4 basser gik ind efter indlæg. Et enkelt skår, fik HA lavet inden pausen, da banens mindste, imellem banens højeste, fik toppen af hovedet på en bold i feltet og med lidt af en ballon fik bolden i mål til pausestillingen 3-1. Efter pausen reducerede HA til 3-2 efter klumpspil i feltet, inden P fik tilkæmpet sig et straffespark. Troels Otkjaer tog ansvar for sparket og med et spark der kunne få Egsgaards straffespark imod SIF til at ligne en kanonkugle, blev bolden ganske forsigtigt og med minimal hastighed i forhold til det der lige netop skulle til, trillet ind under keeperen. Efter kampen udtalte Otkjaer om sparket ”Jeg kan godt li at lege lugt til osten, man skal lige give målmanden fornemmelsen af at han kan nå den. Men ved i hvad? Det kan han aldrig” Med 10 igen, slog Mikkel Due til da han lukkede kampen til 5-2 på et flot hovedstod. Et par spillere der fortjener at blive nævnt, er Stefan ”Sunshine” der spillede en solid kamp i forsvaret og vandt alle dueller han kom i nærheden kampen igennem. Peter Stenum og Jakob Hokser der med mange meter i benene kontrollerede midtbanen og gjorde at HA aldrig blev farlige i det etablere spil, men begyndte at sparke lange bolde hen over midtbanen, hvilket altid har passet os bedst. Og til sidst Prashanna som med en fantastisk fight og en næse for mål viste præcis hvor giftig han er. Kampens spiller blev fortjent Jakob Hokser målscorene Prashanna Waran Prashanna Waran Troels Otkjaer Troels Otkjaer Mikkel Due
Posted on: Sun, 13 Oct 2013 08:31:07 +0000