Woensdag 11 september 2013 We spelen vanavond de laatste - TopicsExpress

Woensdag 11 september 2013 We spelen vanavond de laatste wedstrijd in de poule voor de beker tegen de Tubanters E1 op ons eigen trainingscentrum. Net als FC Twente E1 is de Tubanters E1 nog ongeslagen in de beker. De eerste wedstrijd hadden ze met 7-4 van Victoria’28 E1 gewonnen en de tweede wedstrijd met 7-3 van de Esch E1. FC Twente E1 – de Tubanters E1 (9-0) 16-2 03. 1-0 Bram Marsman 07. 2-0 Tyrese Voort 10. 3-0 Bram Marsman 12. 4-0 Bram Marsman 15. 5-0 Tyrese Voort 17. 6-0 Bram Marsman 19. 7-0 Jaden Moore 20. 8-0 Bram Marsman 21. 9-0 Tyrese Voort 26. 10-0 Sven Schoot Uiterkamp 28. 11-0 Lars Herr 29. 12-0 Rutger Hesselink 36. 13-0 Sven Schoot Uiterkamp 42. 14-0 Lars Herr 46. 14-1 de Tubanters E1 47. 15-1 Lukas Eixler 48. 16-1 Lukas Eixler 49. 16-2 de Tubanters E1 Net als voorgaande wedstrijden zetten we de tegenstander direct onder druk en creëren we snel de nodige kansen. Na drie minuten spelen kan de keeper van de Tubanters E1 nog redding brengen op een inzet van Tyrese Voort, maar is Bram Marsman alert voor de 1-0. Vier minuten later scoort Tyrese Voort wel zelf na een slim passje van Jaden Moore. De 3-0 is een mooi uitgespeelde aanval . Van Tyrese Voort over de linkerflank gaat het naar Jaden Moore die Bram Marsman laat scoren. Jaden Moore ontpopt zich een paar minuten later tot koning van de assist. Vrij gespeeld door Guus Wolters bedient Jaden Moore opnieuw Bram Marsman voor de 4-0. Na een kwartier spelen kan Tyrese Voort uit een hoekschop de 5-0 binnen schieten. Twee minuten later stoomt Chiel Olde Keizer op over de rechterflank en brengt Bram Marsman in stelling voor zijn vierde treffer. Zes minuten voor rust kan Jaden Moore na zijn blessure, ook zijn eerste officiële treffer voor FC Twente aantekenen. Ditmaal is Bram Marsman de aangever na een fraaie actie van Tyrese Voort. Een minuut later scoort Bram Marsman zijn vijfde treffer na opnieuw een sterke actie van Tyrese Voort. Voor rust is de laatste treffer voor Tyrese Voort en is Bram Marsman de aangever. We liggen op schema voor wederom een grote uitslag en beginnen de tweede helft met een geheel frisse ploeg. Direct in de eerste minuut beland een hoekschop van Lars Herr in een kluts voor de goal en kan Sven Schoot Uiterkamp profiteren voor de 10-0. Twee minuten later is het Lars Herr die vanaf rechts de volgende goal scoort na voorbereidend werk van Rutger Hesselink. De volgende aanval levert direct de 12-0 op. Lukas Eixler speelt op de achterlijn zijn man uit, legt terug op Rutger Hesselink die beheerst scoort. Dan stokt de productie een tijdje. Het duurt tot de elfde minuut voordat Sven Schoot Uiterkamp met een lob de 13-0 scoort, na een fout van de keeper. Ook de veertiende treffer duurt even. Pas acht minuten voor tijd is het Lars Herr die attent scoort na een redding van de keeper op een inzet van Rutger Hesselink. Vier minuten voor tijd scoort de Tubanters uit het niets de 14-1 na een slordigheid achterin. Een minuut later direct weer recht gezet door Lukas Eixler na voorbereidend werk van Stan ten Dam. Niet veel later scoort Lukas Eixler opnieuw, ditmaal na voorbereidend werk van Rutger Hesselink. In de laatste minuut geven we achterin zomaar nog een tweede doelpunt weg waardoor het slotakkoord voor de Tubanters is en de eindstand op 16-2 wordt bepaald. Wederom een grote overwinning, maar we kunnen veel beter voetballen dan we vandaag hebben laten zien en een tandje erbij leek vanaf de kant ook wel tot de mogelijkheden te behoren. Met dit resultaat zijn we eerste in de poule en we wachten nu af welke tegenstander de loting voor de volgende ronde op gaat leveren.
Posted on: Wed, 11 Sep 2013 21:46:47 +0000