WEDSTRIJDVERSLAG DBGC MC1 – SHO MC 2 14–0 (5–0) Op een - TopicsExpress

WEDSTRIJDVERSLAG DBGC MC1 – SHO MC 2 14–0 (5–0) Op een zonovergoten Koepel was het al vroeg verzamelen, in verband met de officiële overhandiging van de inloopshirts door onze sponsor DesignerKids. Op Maureen na waren alle meiden aanwezig en stonden rond het klokje van half 10 al vol ongeduld op het veld. Een aantal wreef de slaap nog uit de ogen omdat ze een prima feest hadden gehad bij Van Noord. Tegen 10 uur werd er kort gespeecht en werden de bos bloemen en het cadeau aan Mary overhandigd. Daarna de fotoshoot o.l.v. Kevin en na een ingekorte warming-up werd er snel van shirts gewisseld en konden we aan de bak. Met de “oudjes” Yaëla en Esmee voor wie in allerijl deze week nog even dispensatie werd geregeld. Als snel bleek dat ook deze stander het uitermate moeilijk tegen ons zou krijgen alleen speelde onze meiden in de beginfase erg rommelig en werd er met weinig overzicht gevoetbald. Ook hield de Oud-Beijerlandse keeper een paar aardige ballen tegen en schoten we tot drie keer op de paal. Maar uiteindelijk was het toch raak. Na een minuutje of 20 wist Myrthe het net te vinden en was de voorsprong een feit. Dit werd door onze meiden als een bevrijding gevoeld, want het spel werd beter, er werd beter gecombineerd en uiteindelijk werd de rust bereikt met een 5-0 voorsprong. Bij het betreden het veld voor de2e helft werd er door een van de speelster – vanwege de privacy zal ik haar naam niet vermelden- een poging ondernomen om de coach om te kopen, zodat ze een hele wedstrijd kon spelen. Uiteindelijk bleek het gewoon om een verzoek te gaan om haar geld even te bewaren. De 2e helft hetzelfde beeld als in de eerste met het verschil dat de tegenstander aardig uitgeblust raakte en we beter combinerend dan in de eerste helft de score uiteindelijk wisten op te voeren tot 14-0. Doelpuntenmakers waren Esmee (2), Myrthe (1), Britt van E. (4), Annefleur (4), Elina (2) en Bente (1). Volgende week weer een thuiswedstrijd dan tegen DVV’09. Meiden, prima gedaan en op naar de volgende week. De coach.
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 16:58:08 +0000