B.Frem - Slagelse 2-1 (0-0) B.Frem vandt lørdagens DS-kamp på - TopicsExpress

B.Frem - Slagelse 2-1 (0-0) B.Frem vandt lørdagens DS-kamp på Ingesauto Park med 2-1 over Slagelse på Mål af Nikolaj Lohse og Rene H Petersen. 1. halvleg var meget skidt fra Frem´s side , alle spillede deres eget spil , hvis man kan kalde det spil når modstanderne havde en spilprocent på noget nær 80-20. Slagelses overtag gav dog ikke de store chancer , da Frem´s forsvar havde flot styr på deres angribere , samt deres 2 meter mand som kom med frem på dødbolde. Frem kunne gå til pausen med 0-0 , men den ville ikke gå på denne måde i endnu 45 min. Hvad træner Kennet Nordstrøm har fortalt spillerne i pausen tør jeg slet ikke tænke på , men det var et helt forandret hold der indtog Ingesauto Park til 2 . halvleg. Frem satte sig mere og mere på kampen , med en vilje der slog gnister, og i det 54 min spilles Nikolaj Lohse fri i venstre , hans tæmning var ikke helt optimal men nåede med det yderste af tåen , at prikke bolden forbi målmanden til 1-0. Frem trak sig lidt tilbage på banen derefter , men måske også for langt tilbage efter manges smag. Men stadig uden Slagelse blev særlige farlige , og så 1. min før tid slår Frem kontra og bolden spilles bagud til Rene H Petersen der resolut sparkede bolden i kassen til 2-0 og kæmpe jubel på Ingesauto Park. Sejren var hjemme trodede alle Men Men Men dommeren ville det anderledes. minuttet efter fløjtes der for straffe til Slagelse , ingen andre en ophavsmanden så dette . Han mente målmand Kasper Krøyer skubbede en Slagelse spiller omkuld , dermed reducering 2-1. Frem skulle nu bare havde de 4 min. overtid til at gå , og det blev gjort med stor rutine . Slutfløjt og 3 méget vigtige point kom ind på kontoen. Næste opgavde bliver søndag når holdet skal til Næsby. LFS tabte 0-5 til DMI og serie 1 måtte også se sig slået af DMI med 1-2.
Posted on: Sun, 29 Sep 2013 14:16:53 +0000