Hukka-Pallon D1-junioreille kaksi voittoa Hukka-Pallon - TopicsExpress

Hukka-Pallon D1-junioreille kaksi voittoa Hukka-Pallon D1-juniorit (2000 syntyneet) avasivat kautensa kahdella voitolla Pieksämäellä sunnuntaina 6.10. pelatussa turnauksessa. Savo-Karjalan aluesarjaa pelaava Hukka-Pallo kukisti avausottelussa Pieksämäen Pisaban selvästi 10–5. Ottelu ratkesi lopullisesti kolmannen erän alun vahvaan rymistelyyn, kun Hu-Pa latoi viisi maalia kolmeen ja puoleen minuuttiin. Toisessa ottelussa kuopiolaisen SB Welhojen keltainen joukkue tarjosi astetta kovemman vastuksen. Tiukka oman maalin varjelu ja muutama hyökkäyspään röyhkeä yksilösuoritus riittivät kuitenkin tuomaan pisteet kotiin Varkauteen. Kapealla mutta sitäkin sitkeämmällä ringillä matkassa olleille Hukkapojille vaikeuksia aiheutti ykkössentteri Tuukka Kärkkäisen loukkaantuminen toisen ottelun toisessa erässä. Vastustajan maila osui laukauksen jälkeen vaarallisesti hyökkääjän kaulaan. Onneksi tilanteesta selvittiin kuitenkin lopulta säikähdyksellä. Hu-Pan molemmat maalivahdit Elias Suomalainen ja Juhani Järveläinen pelasivat hyvät ottelut, ja erityisesti Järveläinen teki arvokkaita torjuntoja jälkimmäisen ottelun tiukoilla hetkillä. Tiukan puolustuksen lisäksi hyökkäyspäässä tuli onnistumisia ilahduttavan laajalla rintamalla. Hukka-Pallon tehot Pieksämäellä: Tuukka Kärkkäinen 4+0, Leevi Pekonen 2+2, Janne Tukiainen 2+2, Tobias Kauhanen 2+1, Simo Laaksokivi 2+0, Arttu Faari 1+1, Joonatan Laitinen 1+0, Tatu Karvinen 0+2, Juho Kosunen 0+1 ja Samppa Laaksokivi 0+1.
Posted on: Tue, 08 Oct 2013 19:59:17 +0000