Cph. Vikings A vandt Old Boys DM 2013 i skaterhockey som blev - TopicsExpress

Cph. Vikings A vandt Old Boys DM 2013 i skaterhockey som blev afviklet lørdag den 27. juli og søndag den 28. juli 2013 i Vanløse.Stævnet blev arrangeret af Vanløse Rulleskøjteklub (Cph. Vikings) i samarbejde med DRsU-skaterhockey med deltagelse af 6 hold. Det var tredje år i træk at Old Boys mesterskabet blev afviklet i Vanløse i år over 2 dage og med deltagelse af flere hold end tidligere. I finalen vandt Cph. Vikings A med 6-5 (4-3, 2-2) over Cph.Vikings B sejrsmålet scoret af Dan Terkelsen i det sidste sekund. I den enesemifinale vandt Vikings A med 6-3 over El Diablo mens Vikings B i den anden semifinale vandt med 5-3 over Hørsholm Bandits. I kampen om tredjepladsen vandt El Diablo med 6-5 over Hørsholm Bandits. I kampen om 5. pladsen vandt Vesterbro Brune Stjerne med 4-1 over Slangerup/CBS Sport. Turnerings topscorer blev Brian Holse fra Cph. Vikings A med20 point (11 mål og 9 assists). All Star holdet bestod af målmanden Mark Hansenfra Hørsholm Bandits samt som back Morten Bjelbæk fra Slangerup/CBS Sport ogangriber Bo Larsen fra Cph. Vikings B. Tak til Cph. Vikings for at være gode værter for stævnet med god forplejning og fin stemning. De nye danske mestre i Old Boys Skaterhockey Cph. Vikings Team A bestod af de følgende spillere: Brian Holse, Martin Andersen (målmand), Allan Roos, Flemming Neergaard, Jari Carelius, Jan Poulsen, Steen Thunbo, Christian Damsgaard, Claes Fréder, Dan Terkelsen, Peter Espensen samt Jonas Jørgensen.
Posted on: Sun, 28 Jul 2013 21:00:24 +0000