DE KEMPEN – KFCO BEERSCHOT WILRIJK 3-1 Terug met beide voeten - TopicsExpress

DE KEMPEN – KFCO BEERSCHOT WILRIJK 3-1 Terug met beide voeten op de grond KFCO Beerschot leed bij de nummer twee uit de rangschikking, FC De Kempen zijn eerste nederlaag van het seizoen. In een aangename wedstrijd tussen twee ploegen die voluit voor de zege gingen, trok de thuisploeg aan het langste eind. Vooral het verschil in efficiëntie maakte het verschil tussen de twee topploegen uit eerste provinciale. De Kempense club profiteerde in de eerste helft haast maximaal uit het aantal gecreëerde kansen. Beerschot Wilrijk zette van de aanvangsminuten traditioneel veel druk naar voor. FC De Kempen speelde het spel mee en ging zich op geen enkel moment ingraven. In tegendeel zelfs. De eerste kans in de wedstrijd voor De Kempen was ook meteen raak. Op een voorzet dwars door de verdediging van onze jongens besloot Meeuwssen onder de kansloze Jef Snyder. Beerschot Wilrijk reageerde binnen de minuut met een gekruist schot van Dermaut dat ongelukkig tegen de binnenkant van de paal eindigde. KFCO Beerschot Wilrijk bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker. Kevin Baert kon eens vrij aanleggen maar Mardulier reageerde gevat met de vuisten. lees verder op: beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/kempen-kfco-beerschot-wilrijk-3-1
Posted on: Sat, 19 Oct 2013 22:50:04 +0000