Neineinei! Fana tapte 38 - 34 mot Stabæk og dermed er - TopicsExpress

Neineinei! Fana tapte 38 - 34 mot Stabæk og dermed er cupeventyret over for fanajentene. Rapporten fra trener Erik Halvorsen lyder som følger: Stabæk går ut i hundr eog skyter Fana i senk i starten. De spiller med et mye større tempo som hverken fana sitt forsvar eller målvakter klarer å holde tritt med. Stabæk går rett i 12 - 5 ledelse. Så spiller Fana veldig bra og reduserer til 11 - 14. Dessverre bommer man alene på to klare sjanser, og Stabæk klarer å øke til 21 - 16 til pause. Lagene følger hverandre i 2.omgang men når vi er bak 18 - 21 brenner vi på kontra alene. Stabæk går så i 24 - 18 ledelse før vi igjen henger på. På det verste er vi bak 27 - 33, men jentene gir aldri opp og kommer seg opp på 34 - 35 med tre minutter igjen av kampen!!! Fana ble snytt for en soleklar straffe og må gamble da stabæk går i 36 - 34 og taper med fire. Heldigvis har vi mange talentfulle unge jenter som også kan delta til neste år! Nå er det full fokus på 1.divisjon fremover
Posted on: Sun, 20 Oct 2013 19:37:48 +0000