FC Rijnvogels 5 - Quick Steps 2 5-1 Verhaal van de dag: Zami 2 - TopicsExpress

FC Rijnvogels 5 - Quick Steps 2 5-1 Verhaal van de dag: Zami 2 geeft weer niet thuis in een ‘verre’ uitwedstrijd. Vandaag stond de wedstrijd tegen Rijnvogels op het programma. Een op papier gelijkwaardige pot en een zeer belangrijke in het kader van het wegblijven uit de onderste regionen. In de aanloop naar deze wedstrijd nog wat gedoe gehad over wanneer deze wedstrijd zou plaatsvinden. Rijnvogels had op deze dag andere plannen, maar we konden geen geschikt alternatief vinden. Derhalve werd de wedstrijd gewoon afgelopen zaterdag gespeeld. We hielden rekening dat we niet tegen het echte 5e zouden spelen en dat bleek ook te kloppen. Het halve elftal bestond uit aanvullingen van een ander team. Of we daardoor verloren hebben? Nee, dat wil ik zeker niet zeggen. We moeten vooral naar onszelf kijken. Wat wij afgelopen zaterdag lieten zien, was Zami 2 onwaardig. Het is wel opvallend dat we slechts 1 andere wedstrijd zo zwak hebben gespeeld en dat was de wedstrijd uit bij Quick Boys. Of wij niet in staat zijn ons op te laden voor verre uitwedstrijden? Ik weet het niet. Dan maar terug naar de wedstrijd. Vandaag was de eerste in een serie van 3 op papier gelijkwaardige tegenstanders waar we weer even wat punten moeten gaan pakken. Sam had vandaag 14 man geselecteerd. Al vanaf het begin van de wedstrijd werd duidelijk dat het niet onze dag zou worden. Er was te weinig beleving. Voorin wisten we niets vast te houden, het middenveld was niet vooruit te branden en de verdediging was erg slap. Al met al geen goede ingrediënten om een wedstrijd winnend af te sluiten. Via een aanval over hun rechterkant belande de bal voor de voeten van hun spits en die wist er na zo’n 10 minuten 1-0 van te maken. Even later is het weer raak. Een communicatie fout tussen Danny en Tim zorgt voor de 2-0 waarbij gezegd moet worden dat hun spits het erg fraai afrondde. Gelukkig konden we in deze fase nog iets terug doen. Roy schoot van afstand de 2-1 tegen de touwen. Helaas komen we vlak voor rust op 3-1 door een voorzet die met een slakkengang via de binnenkant van de paal binnen rolt. 3-1 was ook de ruststand. De 2e helft probeerden we snel terug te komen in de wedstrijd door opportunistisch te gaan spelen. De bal moet dan een keer goed vallen. Helaas deed die dat niet waardoor we niet terug kwamen in de wedstrijd. Gelukkig leverden we in de 2e helft wel veel meer inzet. Het is dan jammer dat het niet wat oplevert. Zelfs een penalty benutten was ons niet gegund. De 2e helft kende een hardwerkend Zami 2 en een counterend Rijnvogels. Zo’n 15 minuten voor tijd viel de 4-1 door een afstandsschot. Met de invallende duisternis moesten we nog even doorspelen. Een paar minuten voor tijd maakt Rijnvogels er met een uitgespeelde aanval nog 5-1, maar dat is meer voor de statistieken. Snel vergeten deze wedstrijd en dinsdag lekker toewerken naar GDA. Volgende week dus de derby tegen GDA. Thuis werd er onterecht met 1-1 gelijkgespeeld. Zami 2 was de betere ploeg, maar wist helaas niet de 3 punten in eigen huis te houden. Er moet wel gezegd worden dat GDA toen met wat spelers uit een lager elftal aantrad, dus we kunnen aan de bak. GDA verloor afgelopen zaterdag met 2-0 tegen Forum Sport en staan slechts 2 plekken boven ons met 4 punten meer. Laten we dan tegen GDA maar de 3 punten mee terug nemen naar de Nijkerklaan. Tot volgende week! Opstelling: Tim, Erwin, Danny (A), Koos (80’ Martin), Remco, Pim, Roy, Robbert, Joey (70’ Avinash), Sherano en Michael
Posted on: Tue, 03 Dec 2013 09:18:01 +0000